Home | Nieuwsarchief | Kalender | Desktopversie
Retro: NKHTGT 2021 is ready to go
04 mei 2021 Pagina 1 van 1
NK HTGT Barcelona 2017 Senten-Images  1

Het eerste evenement op de Hockenheimring bleek een valse start, maar de organisatie heeft er alle vertrouwen in dat ze op 4 en 5 juni hun jubileumseizoen kunnen beginnen met een tweetal mooie uurswedstrijden op Zandvoort.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Assen 2020Daarna vervolgt de weg naar België. Eerst staat op 25 en 26 juni de Spa Summer Classic op het programma. Drie weken later - op 16, 17 en 18 juli - racen de Historische bolides op Circuit Zolder, waar het NKHTGT al sinds 2007 niet meer geweest is. De hoogste tijd voor een hernieuwde kennismaking. Ook in 2021 is er een Gamma Racing Day op het TT-Circuit Assen, een evenement waar het NK HTGT al jaren de publiekslieveling is. Dit jaar op 6, 7 en 8 augustus. Hun 25-jarig jubileum vieren ze groots op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Op 3 en 4 september wordt er gereden in het voorprogramma van de Hankook 24H Series. Uniek is de eerste avondrace uit de historie van het NKHTGT: de rijders zien op vrijdagavond de late zomerzon ondergaan tijdens een 50 minuten race. Op zaterdag rijden ze nog een 30 minuten race.
 
IMG-20200911-WA0014


Bij een jubileum hoort een cadeau en daarom is dit geweldige evenement gratis voor alle deelnemers met een NKHTGT package deal 2021! Het seizoen wordt op 8, 9 en 10 oktober afgesloten in Frankrijk, zijn ze weer van de partij bij de Dijon Motors cup op het circuit van Dijon-Prenois . Het NK HTGT powered by Nolte Küchen heeft in 2021 maar liefst 31 vaste deelnemers. Met het versoepelen van de restricties verwacht de organisatie nog extra inschrijvingen, onder meer van vaste buitenlandse gasten. Op dit moment zijn er voor alle wedstrijden nog individuele inschrijvingen beschikbaar. Heb je een pre-'66 FIA conforme toerwagen, GT of GTP dan ben je van harte welkom om met de NKHTGT mee te komen rijden! Kijk voor alle informatie op:

https://www.nkhtgt.nl/race-met-ons/

Voor vragen? Mail naar:

 
 
Hét mobiele autosport magazine
© Autosport.nl is gemaakt door Fullservice reclamebureau Fast Company 2021
Bekijk de desktopversie